dilluns, 20 de setembre del 2010

REGISTRAR-SE A DELICIOUS

Primer de tot us deixo aquí un enllaç del blog de l'assignatura, on ens parla de Delicious:

Un dels problemes que tenim quan recollim informació d'Internet és on la guardem per després poder-la citar correctament i no perdre-la. Una opció seria guardar les pàgines web a l'apartat "Favoritos" que tenim en el nostre navegador d'Internet, però les formes d'organització de les fonts són molt pobres i només podrem consultar les fonts si ens trobem en el mateix ordinador. Per aquest motiu una de les opcions seria usar Delicious.

-Què és delicious?
És un servei de gestió de marcadors socials en la web, que va néixer l'any 2003.Permet agregar llocs web els quals els podràs compartir amb altres usuaris delicious. També ens permet guardar les webs en aquest servei i poder-les consultar des de qualsevol ordinador.

-Com s'ha de fer per resgistrar-te a Delicious?
Primerament, per poder tenir un compte Delicious, cal registrar-se a Yahoo(si es que no sou encara membres) perquè ens proporcioni un e-mail el qual ens proporcionarà un e-mail. Podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç: 


Un cop hem creat el compte a Yahoo anem a la pàgina principal de Delicious, per poder crear un compte i cliquem a "Join Now"

Al clicar, entraràs a una pàgina on hauràs d'introduir el teu e-mail Yahoo i la teva contrasenya Yahoo. Tot seguit, Delicious us proposarà noms per crear el vostre compte Delicious, trieu el que més us agradi i cliqueu ha "save". Si és el vostre ordinador, el botó Delicious a la barra d'eines, clicant " Install Delicious add-on".

 Un cop ja hagueu fets aquest passos i hagueu creat el compte a Delicious ja podreu guardar les vostres pàgines preferides o les que utilitzeu més. 

-Finalment, com ho he de fer per inserir pàgines web a la meva compte Delicious?
És molt fàcil, només has d'anar a la part dreta de la pantalla i clicar dins un recuadre blau una opció que diu: "save a new bookmark". 

Tot seguit, hauràs de posar l'adreça URL que vols guardar i  a continuació et donaran l'opció de posar títol a la URL , etiquetar-la , descriure-la, etc.

-Com ho he de fer per agregar el meu compte Delicious al blog?
Molt senzill, has de crear un gadget en el teu blog amb el format de "llista d'enllaços" i allà has de copiar la URL del teu compte Delicious.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada