dimarts, 7 de desembre del 2010

WINDOWS LIVE MOVIE MAKER. Treballem amb els vídeos.

Aquí us deixo un enllaç del blog de l'assignatura per si voleu consultar alguna entrada relacionada amb els vídeos.


-Què és Windows Live Movie Maker?
És un programa que serveix per crear, editar , compondre vídeos... Te’l pots descarregar mitjançant aquest enllaç:


Un cop descarregat el programa ja el podem començar a utilitzar. Per poder començar a treballar i editar un vídeo hem d’ arrossegar algun arxiu de vídeo o imatge, fins a la pantalla inicial. Com es pot observar en la següent imatge:


Per seleccionar un fragment de vídeo fem el següent:
EDITAà Definició punt d’inici (deixem passar tots els segons que vulguem i quan vulguem tallar el vídeo) àDefinició punt final.

Si volem col·locar més fragments del mateix vídeo o d’altres vídeos anirem arrossegant i tallant cada cop els vídeos per a anar creant fragments. Aquests fragments es poden canviar d’ordre de successió arrastrant-los amb el ratolí en el lloc desitjat.


Un cop tenim en brut el vídeo començarem a polir-lo. Li posarem algunes transicions en els talls que hem anat fent, li posarem alguna diapositiva amb algun títol, posarem lletres al vídeo que ens vagin explicant cada lloc de la universitat...





Tot seguit varem inserir música en el nostre vídeo arrastrant el clip de so a la zona d’edició. També varem treure el volum d’algunes parts del vídeo deixant que només s’escoltés la música i no el so de fons i altres a l’inrevés.


Finalment, un cop acabat el nostre projecte de vídeo hem de guardar-lo. A l'hora de guardar el nostre projecte, trobarem varis formats i tamanys nosaltres escollirem el següent format:

Un cop guardat el nostre video final, ja el podem visualitzar però si el volem penjar al nostre blog ho tindrem que fer a través del Youtube.

Per a poder penjar un vídeo en el Youtube ens hem de registrar. Un cop hem creat un compte hem de pujar el nostre vídeo al Youtube perquè així se'ns proporcionarà un codi embed que ens permetrà inserir el vídeo al nostre blog. Aquest n'és el resultat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada